У Кропивницькому екстрено евакуювали персонал та відвідувачів популярного торговельного центру (ФОТО)

Четвер, 09 січня 2020 16:00

У четвер, 9 січня, рятувальники розпочали перевірку стану пожежної безпеки торговельного центру «Плазма» у Кропивницькому, у будівлі якого розташовані супермаркет, гіпермаркет побутової техніки та багато дрібних торгових точок. Про це з посиланням на пресслужбу У ДСНС повідомляє mandarin-news.

Інспектори Кропивницького міськрайонного відділу управління державної служби з надзвичайних ситуацій області перевірили, як працюють системи оповіщення, автоматичної пожежної сигналізації та пожежогасіння тощо. А також продемонстрували присутнім журналістам, як знайти безпечний вихід з приміщення закладу та куди звертатися, якщо виявлено порушення.

Практична фаза перевірки складалась із відпрацювання персоналом та відвідувачами  закладу евакуації. Також працівники ТЦ потренувались застосовувати  вогнегасник.  Бійці 1-го ДПРЗ провели тренувальне гасіння умовної пожежі.

Також цього дня розпочалася перевірка  Кропивницького інституту приватного вищого навчального закладу «Університет сучасних знань». У виші перевірили плани та шляхи евакуації з приміщень, наявність та стан протипожежних засобів, систем пожежогасіння,   провели роз’яснювальну роботу для педколективу та працівників щодо дотримання правил пожежної безпеки та порядку дій під час виникнення надзвичайної ситуації.

Прочитано 912 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+