На Кіровоградщині обіцяють винагороду за інформацію про брутальних вандалів (ФОТО)

Четвер, 09 січня 2020 15:10
На Кіровоградщині обіцяють винагороду за інформацію про брутальних вандалів (ФОТО) Фото: http://m.mynizhyn.com/

Вандали пошкодили стелу з назвою "Новомиргород" при вʼїзді у місто з боку села Листопадове. Про це повідомляє  з посиланням на Фейсбук-сторінку міського голови Ігоря Забажана.

У місті Новомиргороді знову черговий випадок вандалізму. В ніч із 7 на 8 січня 2020 року у північній частині міста на межі із с. Листопадове (мікрорайон Златопіль) поки що невідомі вандали понівечили стеллу з написом "м. Новомиргород 1740 р.". Відповідні матеріали міська рада передала у правоохоронні органи. Ведеться слідство. З результатами слідства громаду міста буде повідомлено, – йдеться у повідомленні.

У групі "Безпечний Новомиргород" у Телеграмі зʼявився допис заступника начальника Новомиргородського відділення Маловисківського відділу ГУ НП Валерія Ситника з проханням повідомити інформацію про вандалів за винагороду.

До Новомиргородського ВП надійшов лист міського голови м. Новомиргорода Забажана І.В., про пошкодження стелли "Новомиргород 1740". Прошу всих, хто має інформацію про осіб, які пошкодили дану стелу, повідомити (будь-яким способом, конфіденційність гарантуємо), – наголосив Валерій Ситник.

Прочитано 788 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+