У Кропивницькому демонтують 13 МАФів

Понеділок, 16 квітня 2018 11:55

13 квітня, у міській раді Кропивницького відбулось чергове засідання комісії з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності під головуванням заступника міського голови Олександра Грабенка.

Порядок денний засідання складався із 11 питань, але керівник Спеціалізованої інспекції Андрій Максюта запропонував членам комісії розглянути ще кілька пропозицій щодо демонтажу незаконно встановлених споруд, які були виявлені інспекторами під час рейдів. Зокрема, мова йшла про гараж — пункт прийому металобрухту, по вулиці Сергія Гришина та МАФи по вулиці Полтавській, які були встановленні незаконно. Члени комісії одноголосно підтримали пропозицію керівника Спецінспекції та проголосували за демонтаж даних споруд.

Крім того на засідання був запрошений підприємець, який, отримавши паспорт прив’язки на облаштування МАФа розміром 20 кв.м., порушив умови і почав споруджувати приміщення розміром 30 кв.м. Власник споруди запевнив членів комісії, що приведе її розміри у відповідність до вказаних у дозвільних документах. Заслухавши пояснення підприємця, комісія прийняла рішення про демонтаж даного об’єкта. Проте, якщо власник тимчасової споруди виконає умови комісії і зменшить розміри споруди, на наступному засіданні комісія скасує рішення про демонтаж.

Загалом під час засідання комісія прийняла рішення про демонтаж 13 тимчасових споруд.

 

Прочитано 484 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+