Депутата Кіровоградської облради звинувачують у підробці документів. ФОТО

Понеділок, 16 квітня 2018 12:26

Народний депутат від РПЛ Дмитро Лінько, на власній сторінці у Фейсбук, повідомив про факт фальсифікації договорів оренди паїв на Кіровоградщині. Власники земель скаржаться на те, що депутат Кіровоградської облради незаконним способом продовжив оренду, без їх відома.

Знайомтесь, депутат Кіровоградської обласної ради від політпартії "Батьківщина" Соловчук Іван Михайлович. Цей "громадський діяч" обдурив мешканців Добровеличківського району.
Він крупний фермер, орендував паї у селян роками, які чесно і відверто підтримали його на виборах.
Коли строк договорів підходив до кінця, люди вирішили їх не продовжувати. Але це було не за сценарієм Соловчука. Тому він вирішив провернути аферу, підробити підписи і самостійно продовжити оренду. 
А тепер робіть висновки, з кого складається команда Юлії Тимошенко. Ми вже маємо досвід вирішення таких проблем. Обов'язково будемо вимагати скасування цих договорів Мінюстом. І найголовніше, щоб усі причетні понесли законне покарання. А сам Соловчук, повинен скласти депутатський мандат, бо не має права навіть представляти інтереси громадян!, - йдеться у дописі.

 

Прочитано 2079 разів
Останнє редагування Понеділок, 16 квітня 2018 13:22
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+