Сутичка у Кропивницькому: поліція застосувала спецзасоби, а фермери планують страйк. ВІДЕО

Понеділок, 11 червня 2018 11:35

10 червня, на територію нафтобази за адресою проспект Інженерів, 11-а, викликали поліцію через конфлікт щодо права власності на паливно-мастильні матеріали, повідомляє CBN.

Як ми повідомляли раніше, директор багатомільйонного підприємства повідомив про рейдерське захоплення у Кропивницькому.

На цій території знаходяться приміщення,  які належать ТОВ КІР «НАФТОТРАНС», ємності для зберігання паливно-мастильних матеріалів, а також будівлі, які орендують ТОВ «Петрол-КА», ТОВ «ЮАР», ТОВ «Марсель».

ТОВ «Петрол-КА» зберігає тут паливно-мастильні матеріали на загальну суму близько 10 млн. грн. Крім того, на вказаній території зберігаються автотранспорті засоби, які належать ТОВ «Марсель».

В свою чергу, представники ТОВ «КІР-НАФТОТРАНС» здійснюють протиправну діяльність по перешкоджанню доступу власникам до свого майна.

На місце події викликали поліцію. За словами юриста, правоохоронці не тільки не допомагали забезпечити схоронність майна, а й сприяли представникам ТОВ «КІР-НАФТОТРАНС», аби вони забрали паливно-мастильні матеріали, що їм не належать. В той час, коли представникам поліції надали всі документи на право власності сировини, яка зберігається на цій території. Патрульні використовували сльозогінний газ та били людей кийками. Це підтверджує відео, яке зняли очевидці події. 

За оперативною інформацією, фермери, які не можуть отримати пальне, планують їхати на підприємство зі своїми бензовозами та ставати в чергу на отримання придбаного пального. В разі, якщо їм відмовлять, фермери будуть страйкувати до того часу, поки не втрутяться і не допоможуть їм правоохоронці.

 

 

Медіа

Прочитано 4172 разів
Останнє редагування Понеділок, 11 червня 2018 13:04
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+