Судимий за вбивство Лозінський хоче забрати собі ще одну ОТГ на Кіровоградщині Рекомендовані

Вівторок, 26 жовтня 2021 17:43

Цієї неділі відбудуться вибори голови Надалацької ОТГ. Там розгортаються справжні баталії, які можуть перейти в кримінальну площину.

Славнозвісний Віктор Лозинський, якого засудили за вбивство односельчанина, намагається поставити свого голову ОТГ, зазіхнувши на ласі шматки землі Надлацької громади. Лозінському вже занадто мало земель Підвисоцької громади, де він отримав перемогу на останніх місцевих виборах. Обклавши всіх місцевих фермерів величезними поборами, Лозінський вирішив взяти під контроль весь регіон.

Одразу кілька кандидатів, які балотуються на цих виборах, пов’язані з Лозінським відкрито або приховано. Місцевий блогер Андрій Ткаченко, який до цього працював лише незаконно вирубуючи посадки, користується прямою підтримкою Лозінського. Ткаченко отримує зарплату у Лозінського щомісяця,, відповідно і в разі перемоги буде продовжувати виконувати всі забаганки свого господаря.

Кирстя Михайло Михайлович – безробітний агроном, який змінив вже кілька десятків місць роботи за час своєї короткої кар’єри. В більшості випадків був просто звільнений керівництвом підприємств за непрофесійне виконання своїх обов’язків. Тепер претендує очолити цілу громаду, заручившись заздалегідь підтримкою Віктора Лозінського.

План у цих людей дуже простий – довести громаду до фінансового банкрутства, визнати її неспроможною та об’єднати з Підвисоцькою ОТГ. В такому випадку перспективи жителів Надлаку та інших селах дуже сумна. Обкрадання земель, побори і тиск на фермерів, повна відсутність фінансування. Всі гроші будуть йти на концерти в Підвисокому, як це відбувалось нещодавно з приїздом Олега Вінника. Навряд чи кілька десятків тисяч доларів за концерт Вінника Лозінський заплатив з власної кишені.

Яскравим прикладом відношення до сусідніх громад є фінансування будинку пристарілих. Свою частку спів фінансування в 450 тисяч гривень Підвисоцька ОТГ під керівництвом Лозінського не виділил, фактично позбавивши необхідної підтримки найбільш нужденних.

 

Прочитано 1474 разів
Останнє редагування Вівторок, 26 жовтня 2021 17:45
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+