Стало відомо, які райони Кропивницького найбільше постраждали від зливи

Середа, 21 липня 2021 12:15

Внаслідок учорашньої сильної зливи в обласному центрі затопило 14 під’їздів, зруйновані 28 дерев та 8 покрівель. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун сьогодні, 21 липня, передає mandarin-news. 

За його словами, найбільше постраждали кілька вулиць міста.

«Ушкоджень зазнали вул. Велика Пермська, Бобринецький шлях, Садова, парк Ковалівський. Негода повалила дерева та гілки та зруйнувала кабелі живлення електромереж. Учора комунальні підприємства та рятувальники  вийшли на ліквідацію наслідків негоди, зокрема, прибирали дерева та гілки, розчищали ливневі каналізації», – розповів Вергун.

Також негода подекуди зруйнувала асфальтне покриття.

«Великі намиви дорожнього змету та руйнація асфальтного покриття відбулась на вул. Пушкіна, Київській, район Старої Балашівки, вул. Костромська, Злодійська балка тощо. Зранку приступили до усунення й цих недоліків», – повідомив Олександр.

До того ж, за інформацією заступника міського голови Олександра Мосіна  на вул. Делегатській пошкоджено житлові будинки. Усього внаслідок негоди постраждали 5 будинків.

«Сюди направили управління капітального будівництва для з’ясування причин руйнування та підведення відповідних висновків», – додав заступник мера.

На вул. Вокзальній, де наразі проводить ремонтні роботи ОКВП «Дніпро-Кіровоград», негода збила дорожні знаки. Їх відновили комунальники.

Олександр Мосін вказав, що надійшло понад 1000 дзвінків від жителів Кропивницького щодо наслідків негоди. Суми збитків поки не називають.

За словами начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергія Коваленка,  за годину в Кропивницькому випало в півтора раза більше опадів від норми.

Фото: патрульна поліція області

Прочитано 584 разів
Останнє редагування Середа, 21 липня 2021 14:14
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+