Справжня кримінальна драма розгорнулась в одному із селищ Кіровоградської області

Четвер, 16 серпня 2018 17:01

13 серпня до Добровеличківського відділу поліції звернувся 46-річний житель с. Липняжка. Чоловік розповів, що в цей день, близько 14.00, до його будинку приїхало троє невідомих, які влаштували бійку. Після чого, силоміць кинули в багажник авто та відвезли до с. Тишківка. Заявника побили та зачинили в погребі.  Чоловіку вдалося вибити двері підвалу та втекти.

Наразі правоохоронці розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч.1ст. 146 КК України.

Як вдалося встановити правоохоронцям, потерпілий раніше судимий і тимчасово непрацюючий, в момент скоєння злочину був напідпитку. Між ним і чоловіками зав’язалася сварка, на підставі особистої неприязні. У ході якої невідомі особи вдарили потерпілого в обличчя, чим спричинили тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин. Заявник добровільно сів до салону автомобіля, на якому приїхали чоловіки та поїхав до села Тишківка. Сам будинок, до якого його привезли, потерпілий згадати не може. Після втечі, скориставшись можливістю, зателефонував на лінію «102».

Після вивчення обставин справи слідчим Добровеличківського відділу поліції в області за погодженням з прокурором кримінальне провадження  перекваліфіковано за ч.1 ст. 146 КК України на ч. 1ст.125 КК України.

Прочитано 1114 разів
Останнє редагування П'ятниця, 17 серпня 2018 09:19
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+