По вулиці Короленка здійснюється заміна аварійних тролейбусних електроопор у Кропивницькому

П'ятниця, 17 серпня 2018 09:16

Комунальне підприємство «Електротрас» повною мірою використовує сприятливий момент – капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Короленка. Старі аварійні опори, розташовані вздовж магістральної траси, а їх 39,  протягом тижня будуть демонтовані.

Як повідомив заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук, до нових, вже встановлених електроопор, будуть перепідключені усі комунікаційні мережі, які були розміщені на старих стовпах.

- Роботи по заміні розпочались із того, що біля кожної аварійної опори було встановлено нову. Тепер завдання полягає в тому, щоб усі мережі перемістити на нові опори, - повідомив Валерій Музичук. - Разом із фахівцями КП “Електротранс” працюють представники п’яти підприємств, чиї мережі пролягли вздовж вулиці Короленка і розташовані на наших опорах. Після того, як зі старої опори прибираються усі комунікації, її обережно демонтують.

За словами заступника директора КП “Електротранс”, на сьогодні демонтовано вже 12 опор. В середньому щодня працівники підприємства демонтують 6 одиниць, тому для завершення робіт фахівцям потрібно близько тижня. Поки відбуваються роботи з перенесення мереж, ділянка руху електротранспорту залишається знеструмленою, через що тролейбуси курсуватимуть лише до автостанції №1. Керівництво КП “Електротранс” приносить свої вибачення за тимчасові незручності, але ці роботи необхідно було провести заради безпеки кропивничан.

Прочитано 424 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+