Спочивай з миром, Чубе: Кропивницький попрощався з Романом Бойком (ФОТО)

Вівторок, 25 лютого 2020 14:20

У Кропивницькому в останню путь провели відомого громадського активіста та волонтера Романа Бойка, добре відомого за псевдонімом Чуб. Про це повідомляє кореспондент mandarin-news.

Попрощатися з Романом Бойком прийшли кількасот жителів міста – рідні, друзі, побратими, волонтери, представники міської влади, ЗМІ та громадських організацій міста та області. Панахиду за покійним відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Марк.

Романа Бойка добре знають жителі Кіровоградщини. Він був активним учасником Революції Гідності та всіх патріотичних акцій та заходів. Довгий час очолював скаутську організацію УЦДЮТ СІЧ, займаючись патріотичним вихованням юнацтва. Останні роки життя присвятив підприємницькій діяльності.

Роман Бойко трагічно загинув на ставці села Диківка у Знам’янському районі. Обставини смерті активіста нині з’ясовують правоохоронці.

У покійного залишилися дружина та троє неповнолітніх дітей. Для допомогти родині загиблого можна перерахувати кошти на карту Приватбанку на ім'я Бойко Олена Сергіївна (дружина) 4149 6293 8535 2273.

Прочитано 5227 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+