«Співпраця, яка гарантує успіх» продовжується на Кіровоградщині

П'ятниця, 02 листопада 2018 09:28

Днями, у рамках акції для мешканців об’єднаних територіальних громад, яка проходить під гаслом «Співпраця, яка гарантує успіх» за сприяння фахівців Олександрійського міськрайонного центру зайнятості для учнів Головківського НВК – загальноосвітнього навчального закладу  І – ІІІ ступенів була проведена презентація Олександрійського професійного ліцею - повідомляє mandarin-news із посиланням на Кіровоградський обласний центр зайнятості.

Зустріч розпочав керівник навчального закладу Костянтин Мужиков, доповнивши розповідь про ліцей чудовою відеопрезентацією. До зустрічі долучились і студенти ліцею, які провели школярам екскурсію навчальними класами та майстернями. У кожній з майстерень проводились  майстер-класи, до яких активно долучались майбутні абітурієнти. Учні Головківського НВК на практиці мали змогу спробувати себе в професіях кухаря, продавця продовольчих товарів, «слюсаря з ремонту автомобілів, «маляра, штукатура, офісного службовця (бухгалтерія) та ін. Школярі мали змогу ознайомитись і, головне, спробувати на практиці новітні технології.

  Наприкінці зустрічі старшокласники не лише ознайомились з різноманітним світом професій, а й дізнались про престижність, затребуваність на ринку праці та актуальність; дізнались про можливості навчання, умови вступу та умови соціальної сфери Олександрійського професійного ліцею.

Нагадуємо, нещодавно на Кіровоградщині пройшла «Співпраця, яка гарантує успіх».

Прочитано 373 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+