Сьогодні у Кропивницькому театрі покажуть - комедію «Хазяїн»

Четвер, 07 грудня 2017 09:03

7 грудня на сцені театру ім. Кропивницького - комедія «Хазяїн»

Твори Івана Карпенка-Карого (1845-1907) належать до кращих зразків української класичної драматичної літератури, а комедія «Хазяїн» є однією з вершин творчої спадщини письменника. Нова вистава «Хазяїн» у постановці Театру корифеїв - це сценічне есе, яке досліджує психологічний механізм перетворення людини в машину для накопичення.

Стяжання для стяжання – багатство для ще більшого багатства. Це головний девіз життя головного героя Терентія Пузиря. Аграрій - землевласник володіє такими степовими просторами, де розташовується кілька великих економій, вирощуються сотні пудів пшениці, тонни цукрових буряків для цілого заводу, випасаються десятки тисяч овець, працюють сотні тисяч постійних і строкових робітників. Пузир прагне все більше і більше мати, сам не знає для чого. Йому потрібні просто гроші і він не бачить, де їх ще можна застосувати.

Саме величезні статки перетворили його на істоту, позбавлену людських почуттів і емоцій. Його хвилює лише «хазяйське колесо», яке чавить всіх довкола, навіть найближчих і колись найдорожчих людей.

Початок о 18.00

Прочитано 585 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+