На Кіровоградщині рятувальники провели профілактичні заходи

Середа, 06 грудня 2017 16:39

З метою підвищення рівня обізнаності різних верств населення щодо правил безпеки життєдіяльності рятувальники Кіровоградської області докладають максимум зусиль та щодня відпрацьовують житлові райони населених пунктів.

6 грудня провели роз’яснювальну роботу працівники Служби порятунку в м. Світловодську. У розмовах з мешканцями районного центру рятувальники нагадували нескладні правила, що можуть зберегти майно та врятувати життя: перед тим, як вийти з дому, перевіряйте, чи вимкнені усі можливі побутові електроприлади, не користуйтесь пошкодженими чи старими розетками та штепсельними вилками, слідкуйте за цілісністю електродротів в оселі, не перевантажуйте мережу. Також тримайте під контролем обігрівальні прилади та перевіряйте роботу систем опалювання. Будьте обережні при користуванні газовими побутовими установками, навчіть дітей правилам поведінки вдома за відсутності дорослих та ховайте від малечі небезпечні предмети.

Також варто пам’ятати про існування можливості неочікувано знайти підозрілий предмет, що нагадує старий снаряд часів Другої світової війни. Не варто намагатись підтвердити свої здогади та брати в руки небезпечну знахідку – вона може вибухнути будь-якої миті. Щоб чітко усвідомити важливі правила поведінки, громадяни отримали від рятувальників листівки інформативного змісту.

Прочитано 383 разів
Останнє редагування Середа, 06 грудня 2017 16:54
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+