«Слуга народу» призначила на Кіровоградщині тіньового «уповноваженого» (ФОТО)

Середа, 19 лютого 2020 10:00
«Слуга народу» призначила на Кіровоградщині тіньового «уповноваженого» (ФОТО) Фото: https://censor.net.ua/

«Уповноваженим» від «Слуги народу» на Кіровоградщині став народний депутат Микита Потураєв. Про це з посиланням на LB.ua повідомляє mandarin-news.

За інформацією видання, у кожному регіоні вирішено призначити «уповноважених», які будуть готувати партію «Слуга народу» до виборів – від допомоги в підборі кандидатів до відповідальності за підсумковий результат. Кінцевий список нардепів-кураторів затверджується президентом.

Ця ідея виникла з того, що за шість місяців до виборів є місцеві еліти, які спілкуються з депутатами. Іноді дуже вже тісно. Для того, щоб ми були впевнені, що там немає подвійного дна, то такими «уповноваженими» стануть люди, які не мають прямого стосунку до регіонів. Вони отримають мандат провести з усіма переговори, оцінити ситуацію без усіх цих друзів, кумів, щоб перезавантажити – при необхідності – керівництво обласних організацій і підібрати потім кандидатів. Вони потім пройдуть незалежний фільтр, – запевнило джерело в партії.

Довідка. Микита Потураєв – український політик, експерт з комунікацій, політичного і медіа-консалтингу. Народний депутат України 9-го скликання, заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики. 

Результат пошуку зображень за запитом Никита Потураев

Фото:  LB.ua

Прочитано 882 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+