Скандал у міськраді Кропивницького: депутат накинувся на громадського активіста (ФОТО, ВІДЕО)

Вівторок, 19 листопада 2019 10:40

У Кропивницькому депутата міськради Сергій Капітонов накинувся на громадського активіста Олександра Медвєдєва. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Обурення депутата викликав виступ громадського активіста, присвячений червоно-чорному прапору УПА. Олександр Медведєв переконував під час свого виступу, що цей стяг належав одній із кавалерійських частин війська Російської імперії, а його пізніше начебто привласнили українські патріоти. За версією активіста, саме червоно-чорний прапор спричинив розкол між ОУН УПА на бендерівців та мельниківців, і є символом Волинської різні, адже саме під ним українські повстанці начебто тероризували польське населення. За словами Медведєва, цей стяг викликає обурення наших сусідів, тому запропонував не піднімати його над адміністративними будівлями.

Виступ активіста з місця своїми вигуками переривав депутат-свободівець Сергій Капітонов. Не витримавши врешті-решт, обранець накинувся на Олександра Медведєва, виштовхав його з-за трибуни і порвав аркуші паперу з тезами виступу. Після цього активіст продовжив свій виступ.

Довідка. Прапор ОУН УПА складається з двох кольорів –червоного та чорного. Чорний символізує українську землю, а червоний – кров, пролиту за Україну.

На відео – з 20 хвилинии.

Медіа

Прочитано 942 разів
Останнє редагування Вівторок, 19 листопада 2019 10:55
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+