ШОК: У Кропивницькому на кладовищі встановили дитячий майданчик. ФОТО

Середа, 18 жовтня 2017 12:41

До редакції Mandarin-News звернулась мешканка Старої Балашівки. ЇЇ дуже турбує те, що біля занедбаного цвинтара по вулиці Пилипа Хмари встановили дитячий майданчик. За словами кропивничанки, це місце несе загрозу для дітей. Адже органічна речовина, що міститься в трупі людини, при розкладанні є джерелом надходження в ґрунт небезпечних органічних сполук. 

"Раніше тут було звалище, а тепер його розчистили і поставили гойдалки. До найближчої могили всього шість кроків. Хіба ж можна дозволяти тут гартися дітям?", - наголошує жителька обласного центру. 

Існує і інша думка у мешканців району про дитячий майданчик: люди до старого кладовища вже звикли, і радіють, що звалище ліквідували і на тому місці збудували щось корисне. 

Про те, чи безпечно знаходитись на території майданчику та думку фахівців з цього приводу - читайте у наступних публікаціях. 

 

Прочитано 5664 разів
Останнє редагування Четвер, 19 жовтня 2017 11:05
Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Коментарі  

0 #1 Олена 19.10.2017, 21:55
Я выросла біля кладовища,там на полянах і гралися, і на ближніх деревах будинки ставили. З дитинства маю адекватне відношення до смерті і поховання, ніколи не мародерствували.Всі ми виросли адекватними людьми і ніякі випаровування не були.
Цитата

Додати коментар


+