Розбір польотів: хто винен у затримці води у Кропивницькому?

Понеділок, 13 серпня 2018 11:54

Сьогодні, 13 серпня, під час апаратної наради, секретар  міської ради Андрій Табалов акцентував увагу на  «масштабній події», яка відбулася  у Кропивницькому. Мова йшла про відключення водопостачання у зв’язку з заміною трубопроводу.  Як відомо, вода в квартирах кропивничан з’явилася з затримкою.

Табалов звинуватив  ОВКП "Дніпро-Кіровоград"  в тому, що вони неякісно проінформували населення.

"Ми важко отримали кредит, а зараз йде його освоєння. Почали ремонт водогону. Водоканал говорив про певну кількість днів, але не дотримався обіцянки. Якщо відключаєте воду, то і підвоз потрібно забезпечити", - зауважив Табалов.

 Так директор ОКВП «Дніпро – Кіровоград» Валентина Давидчук прокоментувала ситуацію:

«На жаль, лівобережну частину міста забезпечує  не насосна станція. Якби насосна станція працювала в автоматичному режимі, то було б простіше заповнювати мережі, коли відбуваються пориви. Не дивлячись на те, що працювало 4 бригади, пориви все-таки з’явилися в центральній частині міста, особливо в нижній. Хочу зауважити, що це ті водоводи, які підлягають заміні. Частково воду вмикали, але через пориви в центральній частині міста (по вул. Євгена Чикаленко), довелося тимчасово відключити воду."

Прочитано 771 разів
Останнє редагування Понеділок, 13 серпня 2018 12:16
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+