Разом рятувати життя: поліцейські та пожежники Кіровоградщини провели спільні навчання

П'ятниця, 10 серпня 2018 16:39

Сьогодні, 10 серпня, відбулись спільні навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж, пов’язаних із ДТП.

На виконання рішення наради МВС України «Про резонансні дорожньо-транспортні пригоди за участю маршрутних мікроавтобусів у Миколаївській та Житомирській областях та вжиття невідкладних заходів щодо посилення безпеки дорожнього руху на автошляхах держави» від 21.07.2018 № 8, проведено спільні спеціальні навчання Національної поліції Кіровоградської області та Управління ДСНС України в області з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж на тему: «Ліквідація наслідків дорожньо-транспортної пригоди, в яку потрапили пасажирський автобус та легковий автомобіль».

Відповідно до легенди навчань, до чергового управління поліції надійшло повідомлення про ДТП, у яке потрапили рейсовий автобус та легковий автомобіль. У результаті зіткнення сталася деформація конструкцій обох транспортних засобів та загоряння моторного відсіку легкового авто.

Завдання пожежно-рятувальних підрозділів на даних навчаннях полягало у ліквідації загоряння автомобіля та виконанні задачі з деблокування постраждалих із понівечених транспортних засобів за допомогою спеціального обладнання.

Після вивільнення умовно постраждалих відбулась демонстрація принципів надання першої медичної допомоги.

 

 

Прочитано 386 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+