Рятувальники розповідали про правила безпеки в Кропивницькому

Четвер, 22 листопада 2018 14:39

Сьогодні фахівці прес-служби Управління ДСНС в області поширювали застережні листівки та проводили роз’яснювальні бесіди із мешканцями міста Кропивницький на центральних вулицях міста – повідомляє mandarin-news з посиланням на Головне управляння ДСНС у Кіровоградській області.

Головною темою розмови із дорослим населенням було дотримання правил безпеки під час опалювального сезону. Це стосувалось, у першу чергу, правильного використання обігрівальних приладів (тепловентилятори, електрообігрівачі, конвектори тощо) та систем опалення (печі, грубки, каміни, твердопаливні та газові котли). Крім того, рятувальники радили людям постійно контролювати стан електрики в оселі, не допускаючи можливості загоряння через коротке замикання електромережі, її перевантаження та використання пошкоджених, старих чи саморобних приладів.

З дітьми та молоддю рятувальники провели окремі бесіди щодо правил безпеки у повсякденному житті: закликали не ризикувати заради гострих відчуттів, уміти безпечно користуватись побутовими приладами та чітко знати, як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Фото: з відкритих джерел.

Прочитано 439 разів
Останнє редагування Четвер, 22 листопада 2018 15:08
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+