Резонансний розстріл у Кропивницькому: як спецпідрозділи затримували підозрюваних (ФОТО)

Понеділок, 27 січня 2020 09:20

На Кіровоградщині правоохоронці затримали учасників злочинної групи, підозрюваних у вбивстві відомого адвоката та замаху на іншого місцевого жителя. Про це з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції області повідомляє mandarin-news.

Нагадаємо, пригода сталася 22 серпня 2019 року неподалік будівлі СІЗО в Кропивницькому. Невідомі, які прибули на автомобілі, з використанням автоматичної вогнепальної зброї нанесли смертельні поранення правозахиснику та тяжко травмували його знайомого.

У результаті проведених заходів працівники управління карного розшуку спільно з представниками інших правоохоронних та контролюючих органів, із залученням спецпідрозділів «КОРД», роти поліції особливого призначення та «Альфи» затримали трьох місцевих жителів віком 45, 48 та 54 років.

«Взяли» членів злочинної групи за місцем проживання в обласному центрі. У ході санкціонованих обшуків у помешканнях та автомобілях затриманих вилучено зброю та набої. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 та ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) та ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

У рамках кримінального провадження на території міста Кропивницького та області правоохоронцями проведено близько 40 обшуків, у результаті яких вилучено речові докази. У кримінальному провадженні триває досудове слідство.

Прочитано 899 разів
Останнє редагування Понеділок, 27 січня 2020 09:18
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+