Ремонт дороги на Миколаїв: фахівці перевіряють якість виконаних робіт (ФОТО, ВІДЕО)

Понеділок, 12 серпня 2019 09:15

Начальник автодору Кіровоградщини Вадим Коюденко та заступник голови ОДА Сергій Осінський перевірили хід виконання робіт на дорозі державного значення Н-14. Про це повідомляє mandarin-news із посиланням на прес-службу САД у Кіровоградській області.

Минулого вівторка у Службі автомобільних доріг пройшла нарада за участю підрядних організацій, які працюють на ремонті доріг в області, за результатами якої були дані доручення щодо прискорення темпів та контролю якості. Сьогоднішня перевірка показала – протокольні доручення винонуються.

На разі на замовлення Служби в межах Кіровоградської області ремонтується три основні напрямки – на Миколаїв, на Умань та на Полтаву. Ремонт дороги Н-14 виконують три компанії – ТОВ «Росдорстрой», ТОВ «ДС ПРОМ ГРУП», які вже кілька років поспіль ремонтують дороги Кіровоградщини і добре себе зарекомендували, а також новачки з сусідньої Білорусі - ВАТ «БТМ №8». На одній з ділянок (км 103-107) в рамках реконструкції триває розширення проїзної частини, на іншій - продовжуємо працювати на укріпленні конструктивних шарів холодним ресайклінгом (км 146 - 151), а ще на одній ділянці ведеться дрібний ремонт струменевими машинами (км 115-130)

Чи відповідають стандартам товщина укладених шарів та їх склад перевірять спеціалісти ДП «Дорожній контроль якості», які саме сьогодні на замовлення Служби відбирали керни на дослідження.

Нагадаємо, що всі етапи роботи на об’єктах ремонту контролюють спеціалісти лабораторії підрядника та лабораторії САД, а також інженери відділу якості та техконтролю. Роботи оплачуються підряднику лише після того, коли Служба автомобільних доріг отримає позитивні висновки випробувань від лабораторії Дорякості. Фінансуються ж ремонти з державного бюджету за підтримки Уряду та Укравтодору.

Медіа

Прочитано 767 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+