Райкович вкотре закликав жителів Кропивницького вакцинуватись

Понеділок, 11 жовтня 2021 10:45

Карантинний режим нині вкрай необхідно посилити. На цьому сьогодні, 11 жовтня, під час апаратної наради наголосив Кропивницький міський голова Андрій Райкович. А усі, хто не має протипоказань, мають робити щеплення. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

- Я говорю це, як людина, яка два тижні пролежала в лікарні з тяжкою формою коронавірусу. Вакцинуйтесь! Ми маємо для того всі умови, - наголосив Андрій Райкович. - Звертаюсь до управління охорони здоров'я, до журналістів! Колеги, посильте просвітницьку, інформаційну, агітаційну кампанію. Кличте на брифінги, в газети, на радіо, в телеефіри фахівців, авторитетних медиків, інфекціоністів.

Фахівцям управління охорони здоров’я міський голова поставив завдання щодня інспектувати лікарняні заклади, поліклініки, вивчати поточний стан на місцях і оперативно приймати рішення, щоб не привести медицину міста до критичного рівня.

- Ми пережили дуже складний минулий сезон, але гряде не легший, бо на пандемію накладається ще й епідемія складного грипу. Тому хто має можливості, вакцинуйтесь і проти грипу, - закликав Андрій Райкович.

Прочитано 531 разів
Останнє редагування Понеділок, 11 жовтня 2021 11:01
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+