Райкович не знає, що відбувається у дитячих садочках Кропивницького

Середа, 18 жовтня 2017 14:26

15 жовтня в Україні згідно з календарним планом розпочинається опалювальний сезон, повідомили у Кабміні в неділю.

"Соціальні об'єкти - школи, дитсадки, лікарні - мають бути підключені до тепла у разі пониження температури у приміщеннях до 16 градусів, житловий фонд - при середньодобовій температурі нижче 8 градусів на вулиці протягом трьох діб", - ідеться у повідомленні.

На засіданні виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, 12 жовтня, начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко зазначив, що у Кропивницькому відповідно до норм закону повинні будуть розпочати опалювальний сезон. 

Та цього не сталось, через те що температура повітря значно підвищилась, і у житловому фонді не мають причин вмикати опалення. Та це ж не стосується дитячих садочків. У багатьох приміщеннях ДНЗ міста, температута сягає 12-15 градусів.

"У групах дуже холодно, ми боїмося водити дітей у садочок" - наголошують батьки маленьких кропивничан. Цю інформацію підтверджуюють і вихователі дитсадків. 

Зараз у школярів міста канікули, але ж у дитячих садочків канікул не буває, і діти суттєво мерзнуть або хворіють. Деякі  ДНЗ міста, що мають власні котельні вже обігріваються, але на інші - вказівки про увімкнення тепла від міської влади не надходило. Судячи з усього, міський голова не контролює ситуацію. Батьки обурені і збираються завітати до Райковича на прийом з приводу цього питання. 

Прочитано 5099 разів
Останнє редагування Середа, 18 жовтня 2017 16:18
Оцініть матеріал!
(9 голосів)

Коментарі  

0 #1 Інна 18.10.2017, 20:29
Ситуація з підключенням тепла дуже складна. Тепло генеруючі підприємства готові до запуску, але НАК Нафтогаз викручує руки, їх умови - сплатіть борги минулих періодів, матимете чим грітись! І Райкович і Мосін займаються вирішенням питання, але все дуже складно! І така ситуація в дуже багатьох містах нашої країни(
Цитата

Додати коментар


+