Рафаель Санасарян влаштував для маленьких кропивничан незабутню новорічну казку. ФОТО.ВІДЕО

П'ятниця, 05 січня 2018 13:21

Новий рік – найяскравіше свято дитинства, яке завжди приходить із запашною ялинкою, піснями, запальними танцями, Дідом Морозом, Снігуронькою та щедрими подарунками.

Новорічна феєрія відбулася для маленьких мешканців мікрорайону Жадова-Попова у Кропивницькому. Відчинилися двері казки у приміщенні загальноосвітньої школи №35, яку підготувала команда депутата міської ради Рафаеля Санасаряна (фракція РПЛ). 

Малеча залюбки долучилася до новорічних щедрівок, разом із казковими персонажами, танцювали в хороводі. Активними були діти, беручи участь у різних інтелектуальних конкурсах, танцювальних та спортивних змаганнях, адже на переможців  чекали призи.

Також юні кропивничани співали пісні, танцювали навколо ялинки, розповідали віршики, бавилися з Дідом Морозом і Снігуронькою. Загалом звідусіль віяло добром та позитивом.

Усе це зачарувало й батьків, які були присутні на заході. Окремо для них, була проведена казкова лотерея, переможець якої отримав предмет побутової техніки.

Приємна несподіванка чекала і на Рафаеля Санасаряна. Від імені усіх жителів мікрорайону, завідуючий будинком по вулиці Героїв України,28 урочисто вручив подяку депутату.

Завбудинком повідомив, що мешканці округу неймовірно вдячні за всі ті позитивні зміни, що відбулися за останній час. "Багато років ми чекали на ремонти доріг біля будинків, нові дитячі майданчики, благоустрій мікрорайону та багато іншого. І нарешті - дочекалися. З упевненістю можу сказати, що під час голосування, ми зробили правильний вибір! Дякуємо, що вже третій рік поспіль ви радуєте не тільки дорослих своїми вчинками, а й нашу малечу чудовими святами та подарунками!"

 Організатори заходу також подякували за підтримку та надійні теплі стосунки мешканцям округу. 

Так хочеться, щоб веселий і дзвінкий сміх дітей не переставав нас радувати! Їх позитив не залишає байдужим нікого навколо! Завдяки таким святам, в наших серцях з'являється любов, тепло і ласка ... Діти - це живі квіти щастя, які дарують нам бажання до життя. Адже саме заради них ми готові досягати нових висот і боротися зі своїми страхами. Від щирого серця хочу привітати всіх з наступаючим Різдвом! Хочу побажати всім добра, удачі, благополуччя, і достатку. Нехай в кожній хаті звучить гучний, веселий сміх діточок! Мирного неба і щасливого майбутнього!, - побажав депутат Рафаель Санасарян.

Медіа

Прочитано 1169 разів
Останнє редагування Субота, 06 січня 2018 12:38
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+