Рафаель Санасарян: «головний обов'язок депутата - дослухатися та допомагати кропивничанам»

Четвер, 12 липня 2018 10:20

Вчора, 11 липня, у громадській приймальні РПЛ відбулась зустріч депутата міської ради міста Кропивницького Рафаеля Санасаряна з мешканцями виборчого округу №2.

До депутата зверталися мешканці мікрорайону з абсолютно різними питаннями. У більшості випадків люди скаржилися на низькі пенсії,  високі ціни за житлово-комунальні послуги та проблемні аспекти в оформленні субсидій. Також, громадяни скаржились на якість вивезення сміття за адресами Героїв України, 28 та Космонавта Попова, 26. Помічники депутата взяли ці питання на контроль та пообіцяли, що найближчим часом ця проблема вирішиться.

Звичайно, не обійшлося без постійного питання, щодо ремонту доріг(зокрема, біля будинку по вулиці Космонавта Попова, 22 к. 3), який, як зазначив Рафаель Санасарян, ремонт дороги є в програмі ЖКГ, але наразі, це питання зависло на рівні міськради. 

Разом із громадянами, депутат міськради відвідав один з прилеглих дитячих майданчиків, де деякі з ігрових комплексів уже знаходяться в неналежному вигляді. Відтак, депутат доручив своїм помічникам вирішити найближчим часом ці проблеми. 

-      Головний обов'язок депутата- чути своїх виборців та допомагати їм! Як бачите, сьогодні, разом з колегами провели продуктивний вечір на окрузі №2. У форматі особистого прийому, поспілкувалися з жителями мікрорайону, обговорили проблеми соціальної сфери: субсидії, низькі пенсії і дороговартісну медицину. На жаль, як депутат міськради, я не маю повноважень, щоб вирішити такі важливі законодавчі питання ... Але, я з великою відповідальністю ставлюся до таких моментів. Наша команда завжди передає побажання людей народним депутатам і в більшості ситуацій вдається допомогти – зазначив Рафаель Санасарян.

Прочитано 924 разів
Останнє редагування Четвер, 12 липня 2018 10:50
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+