Коли відремонтують дороги у Кропивницькому

Середа, 11 липня 2018 21:53

Здавалося б, це риторичне запитання як для нашого обласного центру, так і усієї країни.

Однак, деякі депутати міськради всіма силами вже зараз намагаються вирішити цю одвічну проблему.
Отже, сьогодні, 11 липня, відбулася зустріч депутата міської ради міста Кропивницького Рафаеля Санасаряна з мешканцями трьох корпусів будинку по вулиці Космонавта Попова, 26.

Під час живого спілкування, жителі дому поділилися з Рафаелем Рафаеловичем найважливішими проблемами будинку. Перш за все, громадян турбувало питання ремонту дороги в подвір’ї, яку їм обіцяють зробити вже майже два роки.

Капітальний ремонт цієї дороги, ще два роки тому, був затверджений Програмою благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства, але в розрізі політичної ситуації, цей об'єкт не був виконаний в 2017 році, і в результаті, перехідним чином опинився вже в списку на цей рік.

Тільки от, чомусь, виділення коштів на проект постійно гальмується. Депутат міськради постійно намагається пришвидшити вирішення цього питання, але міські чини завжди знаходять причини завадити початку проекту. Сьогодні, з цього приводу, представник Радикальної Партії Олега Ляшка зустрівся з міським головою. За словами Рафаеля Санасаряня, Андрій Райкович пообіцяв, що до середини серпня питання стосовно реконструкції дороги за вищезгаданою адресою буде вирішено.

 Більше того, до розмови з мешканцями будинку Рафаель Рафаелович запросив начальника головного управління ЖКГ міста Кропивницького Віктора Кухаренка, який продемонстрував експертний звіт розгляду проектної документації.
Посадовець зі свого боку теж запевнив людей у тому, що всі обіцянки будуть дотримані й відзначив, що Рафаел Санасарян, як депутат їхнього округу, дуже хвилюється за благоустрій й він домігся виділення двох з половиною мільйонів гривень на цей проект, що для бюджету міста є досить значною сумою.

Сьогодні в мене відбулася зустріч з міським головою й він сказав, що незабаром дорога буде зроблена. Я впевнений, що всі разом ми закриємо це питання в цьому році. Інакше, пояснювати людям, чому нас ігнорують, чому досі загальмовується процес - не можна. Особисто для мене, це вже справа принципова, справа моєї честі. Все, що залежить від мене, я виконаю – зазначив Рафаел Санасарян.
Після цього мешканці будинку поділилися з депутатом ще декількома проблемами. Жителі скаржилися на жахливий стан двох під’їздів й просили посприяти в ремонті. А депутат часу не гаяв і одразу перейшов до справи. Він тут же доручив це завдання своїм помічникам. Відтак, за сприяння Рафаеля Санасаряна незабаром у двох під’їздах буде зроблений ремонт. Вже незабаром активісти зможуть отримати необхідний будматеріал. Також, у дворі поставлять нові баскетбольні кільця, адже жителі кажуть, що місцеві діти дуже люблять цю гру.

Під час особистої розмови з нашим журналістом, Рафаель Рафаелович зазначив, що роботи в кожному дворі дуже багато, адже більше двадцяти років майже нічого не робилося для благоустрою містян. Депутат міської ради сподівається, що цю складну ситуацію вдасться виправити, тим більше, за тісної співпраці з ЖЕО №3.

 

Прочитано 852 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+