Якість перевезення будуть перевіряти у Кропивницькому.

Середа, 25 липня 2018 15:07

Патрульна поліція фіксує порушення з боку перевізників, як то проїзд на заборонюючий сигнал світлофору, несправність авто, зупинка для висадки пасажирів у невстановлених місцях, перевантажений салон, порушення маршруту руху. На цьому наголосила заступниця начальника патрульної поліції області Марія Журавель. У звʼязку із катастрофічною ситуацією на автошляхах України з людськими жертвами МВС ініціювало додаткову перевірку зокрема і перевізників, які обслуговують громадський транспорт.

Перевірки перш за все торкнуться технічного стану авто, а також перевірки стану водіїв на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння. Марія Журавель запропонувала перевізникам спільно з патрульними організувати для водіїв додаткові інструктажі щодо недопущення порушення правил дорожнього руху.

Начальник управління «Укртрансбезпеки» в Кіровоградській області Олександр Кокуленко попередив керівників приватних транспортних підприємств про те, що два тижні представники проводитимуть посилені перевірки перевізників у Кропивницькому.

Нині найпоширенішими порушеннями правил безпеки руху є відсутність договорів, страховки, порушення умов перевезення дітей, а також відсутність двох водіїв, якщо маршрут поїздки – більше 500 км.

Після двох тижнів моніторингу з перевізниками обіцяють провести чергову зустріч і доповісти про результати.

Прочитано 412 разів
Останнє редагування Середа, 25 липня 2018 15:39
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+