На Кіровоградщині викрито два пункти зберігання наркотиків

Середа, 25 липня 2018 15:41

Вчора, 24 липня, у Новомиргородському районі, на підставі ухвали місцевого районного суду (від 22 червня), працівниками поліції було проведено обшук та викрито одразу два місця зберігання наркотичних засобів. 

Спочатку, правоохоронці знайшли заборонені речовини на території домоволодіння, яке розташоване в місті Новомиргород, де, як повідомляється, проживає жінка 1976 року народження.
Звідти виявлено та вилучено рослинну речовину в сухому подрібненому стані, яка згідно з висновком експертизи матеріалів, речовин і виробів є особливо небезпечним засобом - канабісом, загальною масою 811 грам.

Далі поліцейські провели рейд на території домоволодіння, яке розташоване в смт. Капітанівка, в якому проживає чоловік 1977 року народження. Там було виявлено та вилучено макову солому, яка згідно з висновком експертизи матеріалі речовин є особливо небезпечним наркотичним засобом- маковою соломою (кокнар, кукнар), загальною масою 66 грам.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 1 та частиною 2 статті 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Прочитано 688 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+