Програма заходів з нагоди відзначення Дня захисника Україна в Кропивницькому

П'ятниця, 12 жовтня 2018 14:10

14 жовтня

  • з 9:00 на Площі Героїв Майдану відбудуться урочистості, присвячені Дню захисника України. Під час цього заходу буде проводитися пряма трансляція виступу Президента України, церемонія складання урочистої клятви ліцеїстів, виставка озброєння та військової техніки, а також проходження військовослужбовців та ліцеїстів урочистим маршем.
  • з 10:00 по 11:30 на Площі Героїв Майдану буде зіграний Концерт військового оркестру Кіровоградського гарнізону.
  • з 10:30 у Ковалівському парку пройде «Козацький куліш» для учасників святкових заходів; на літній естраді парку у цей же час відбудеться концертна програма «Пісні, народжені в АТО».Протягом дня містян запрошують на урочисте покладення квітів до пам’ятних місць – захисникам України, яке буде відбуватися біля Меморіальної дошки Герою Небесної сотні В.Чміленку, пам’ятного знаку спецпризначенцям 3-ого Полку, пам’ятнику «Жертвам Чорнобилю», пам’ятнику воїнам - інтернаціоналістам всіх поколінь, пам’ятного знаку «Борцям за волю України - жертвам політичних репресій», Алеї Героїв АТО; меморіального комплексу Фортечні Воли та пам’ятнику Б.Хмельницькому.

 13 жовтня

З 15:00 у Будинку Профспілок (вул. Преображенського 4, другий поверх). . Свою програму представить автор-виконавець, поет і композитор Андрій Фоменко. Організатори: Клуб авторської пісні та поезії «Байгород» та міська ветеранська організація «Союз Чорнобиль України»

 16 жовтня

  • З 11:00 буде проведена Хода Єдності «Рідні гості» за маршрутом залізничий вокзал - вул. Г.Дмитрян - Інженерний коледж - вул. Є.Чикаленка - вул. Кавалерійська - театральна площа - вул. Дворцова- вул. Шульгіних - пам’ятник братам Шульгіних- пам’ятник В.Винниченку.
  • о 12:30 у залі засідань Центральноукраїнського державного педагогічного університету відбудуться прес-конференція та засідання за круглим столом на тему «Історія і сьогодення взаємин Галичини і Подніпров’я» (1918-2018 p.p.), котрі проведе обласний осередок ВУТ «Просвіта» ім.Т.Шевченка.

 

Прочитано 300 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+