Близько 300 жителів Кіровоградщини долучилися до участі в Благодійному марафоні «Волю полоненим»

П'ятниця, 12 жовтня 2018 19:46

Благодійний марафон «Волю полоненим» на підтримку військовополонених спецпризначенців 3-ого окремого полку спеціального призначення ім. князя Святослава Хороброго С. Глондара та О.Корінькова стартував з  Фортечних  Валів.

До участі в акції долучилися мешканці не тільки Кропивницького, а й усієї області. Серед марафонців були і ті, хто був номінований на звання «Захисник Кіровоградщини». 

Ідея полягала у підтримці наших хлопців, які захищають нас на Сході . Напередодні Дня захисника України ми прагнули  зробити якусь акцію, провести якийсь захід. В нас вже було багато різного, хотілось зробити щось таке, що привернуло б увагу людей, - зазначила організатор акції Оксана Червона, координатор організації «Армії «SOS» і додала, - дуже добре що до цього заходу долучилися наші хлопці. Багато людей, які писали нам, не змогли прийти тому, що їм банально потрібно на роботу.

Благодійний марафон завершився на Площі Героїв Майдану. Тут же відбулось нагородження переможців заключного етапу обласних змагань «Захисник Кіровоградщини».

 

 

Прочитано 557 разів
Останнє редагування П'ятниця, 12 жовтня 2018 20:18
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+