Під час служби в Кропивницькому побили поліцейського

Понеділок, 09 липня 2018 17:57

Вчора, восьмого липня, до  відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до Кіровоградської обласної лікарні доставлений інспектор патрульної поліції з діагнозом: «травматичне розтягнення зв'язок шийного відділу хребта, забій нижньої щелепи, струс головного мозку».

Як пізніше було встановлено, близько першої години ночі,  під час патрулювання міста Кропивницький, на  вулиці  Ушакова, за порушення ПДР було зупинено автомобіль HONDA ACCORD, під керуванням водія 1986 року народження. 

Під час спілкування з працівниками поліції, громадянин почав поводити себе грубо та агресивно по відношенню до інспектора патрульної поліції, а потім раптово наніс удар кулаком в обличчя правоохоронцю, внаслідок чого поліцейський і отримав вищевказані тілесні ушкодження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження  за статею  «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» ( частина 2 статті 345 КК України). карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Додамо, що злочинець  не затримувався.

Прочитано 1071 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+