Екс-керівник погрожував держслужбовцю звільненням на Кіровоградщині

Вівторок, 10 липня 2018 09:37

Мешканець Олександрівського району Дмитро Мамалат, заручившись підтримкою невідомих осіб, здійснив перешкоджання діям державного виконавця.

Як повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул, подія сталася на вихідних.
«ТОВ «Триліси-Агро», директором якого був Дмитро Мамалат, заборгувало перед ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» 8,5 млн грн. Після відкриття виконавчого провадження на адресу підприємства було направлено постанову про стягнення виконавчого збору у розмірі 832 тис грн. Цю суму боржник відмовляється сплачувати вже впродовж двох років. У зв’язку з цим з метою повного погашення заборгованості на користь держави стягнення було звернуте на готову продукцію – урожай, який мали в подальшому передати на торги. Однак, перед проведенням виконавчих дій невідомі особи перерили автошлях в напрямку описаної земельної ділянки. Окрім цього, сам Дмитро Мамалат погрожував державному виконавцю звільненням. За його словами, арештований урожай належить йому особисто. Однак, документально це ніяк не підтверджено», – розповів Вадим Гуцул.
Наразі про подію повідомили начальника Головного управління Нацполіції у Кіровоградській області Романа Козьякова та керівника Прокуратури Кіровоградської області Анатолія Коваленка з проханням вжити заходи реагування у відповідності до вимог чинного законодавства.

Прочитано 335 разів
Останнє редагування Вівторок, 10 липня 2018 10:03
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+