П'яний офіцер наїхав на курсанток: одна з Кіровоградщини

Четвер, 27 серпня 2020 09:26

25 серпня у військовій частині по вулиці Зоологічна, 4а  в Києві водій  Toyota Prius переїхав трьох курсанток, двом із них довелося ампутувати по нозі.  Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Еспресо. 

За інформацією, три дівчини-курсантки (1997 р.н.), які прийшли у військову частину отримувати форму, стояли на сходах і в цей час один з працівників, військовий переплутав передачі на автомобілі Toyota Prius і здав назад.

У результаті авто притиснуло трьох дівчат до сходинок.

Зі слів свідків, водій Toyota Prius знаходився у стані алкогольного сп'яніння.

Одна із постраждалих дівчат, одна з курсанток Військово-медичної академії – Олександра Гуй. Дівчина з багатодітної родини священника. Їй, на жаль, довелося ампутували ногу, і нині лікарі вирішують, чи можна зберегти другу. Олександра досі в реанімації. Такі подробиці повідомляє  "5 канал".

До журналістів вийшли мати та батько Олександр Гуй із Кіровоградщини, а також Людмила Ніколаєва, мати 24-річної Тетяни Ніколаєвої, якій теж ампутували ногу.

Батьки дівчат – у шоці. Вони вийшли до журналістів у сльозах.

Волонтери збираються дочекатися маму третьої дівчини Галини, яка нині доїжджає з Борислава. І тоді сформують спільний номер картки для допомоги на реабілітацію курсанток.

Зловмисника затримали на місці. 46-річний військовий керував автомобілем, що перебуває в розшуку.

Водій, який напідпитку скоїв наїзд на трьох курсанток, нині у СІЗО. Ним виявився офіцер ЗСУ Володимир Холодний, який нещодавно розпочав роботу в академії.Чоловікові загрожує від 3 до 8 років. 

Учора в Шевченківському суді Києва йому обрали запобіжний захід - два місяці під вартою, без права на заставу. 

Допомога дівчатам на реабілітацію:

Картка ПриватБанку: 5168 7456 0514 9878 Воронкова Наталія

Фото поліція Києва. 

 

 

 

 

Прочитано 726 разів
Останнє редагування Четвер, 27 серпня 2020 10:45
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+