Перший рівень небезпеки: стихія влаштує жителям Кіровоградщини «веселі» вихідні

П'ятниця, 21 лютого 2020 16:45
Перший рівень небезпеки: стихія влаштує жителям Кіровоградщини «веселі» вихідні Фото: https://www.ukrinform.ua/

У неділю, 23 лютого, на Кіровоградщині очікується ускладнення погодних умов. Про це з посиланням на обласний центр з гідрометеорології повідомляє mandarin-news.

У суботу, 22 лютого, погоду на Кіровоградщині формуватиме поле підвищенного тиску, а саме виступ Азорського антициклону, спостерігатиметься відносно тепла, без опадів погода. Вночі та вранці очікується туман, слабка ожеледь. Вітер змінних напрямків, 1-6 м/с. Температура повітря вночі – 0-5° морозу, вдень – 3-8° тепла.

У Кропивницькому – без опадів. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь. Вітер змінних напрямків, 1-6 м/с. Температура вночі – 2-4° морозу, вдень – 5-7° тепла.

23 та 24 лютого в зв’язку з впливом улоговини з північного заходу та атмосферних фронтів, пов’язаних з нею, на території Кіровоградської області очікуються складні погодні умови: вдень 23 лютого невеликі опади у вигляді дощу, місцями посилення вітру до 15-20 м/с, 24 лютого – помірні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, пориви вітру до 17-22 м/с.

Ускладнення погодних умов 23-24 лютого відповідає небезпечному метеорологічному явищу І (жовтого) рівня небезпеки. Вони можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, – наголосили в обласному центрі з гідрометеорології.

Прочитано 2948 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+