На Кіровоградщині трагічно загинув відомий громадський діяч, родина волонтера потребує допомоги (ФОТО)

Понеділок, 24 лютого 2020 09:20
На Кіровоградщині трагічно загинув відомий громадський діяч, родина волонтера потребує допомоги (ФОТО) Фото з вільного доступу

У суботу, 22 лютого, пішов з життя Роман Бойко, відомий громадський діяч, волонтер та підприємець, повідомляє mandarin-news.

Роман Бойко відомий у Кропивницькому як активний учасник всіх громадських акцій, не один рік очолював громадську організацію "Січ", мав псевдо Чуб. Активний учасник Революції Гідності. З перших днів війни з Росією пішов на службу за мобілізацією, після звільнення з армії активно займався волонтерською діяльністю, підприємництво. У 2016 році заснував ТОВ «АКВАФАРМІНГ Кропивницький», і присвятив себе роботі в рибному господарстві.

За попередньою інформацією, він загинув внаслідок нещасного випадку на ставку в селі Диківка Знам'янського району. Обставини смерті з'ясовує слідство.

Панахида відбудеться 25 лютого о 13.00 год. за адресою:  пл. Дружби народів, 5.

У Романа залишилась дружина Олена і троє неповнолітніх дітей. Для допомогти родині загиблого можна перерахувати кошти на карту Приватбанку на ім'я Бойко Олена Сергіївна (дружина) 4149 6293 8535 2273.

Світлина від Andrii Petriv.

Прочитано 1732 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+