Патрульні поліцейські побили чоловіка у Кропивницькому

Четвер, 19 жовтня 2017 10:49

Про це повідомив депутат Кіровоградської міськради Михайло Демченко. Представник громади розповів, що до нього звернувся місцевий житель Олександр з проханням допомогти у жахлівій ситуації яка з ним трапилась. Подія сталась вчора, 18 жовтня о 19 годині. На розі вулиць Барболіна та Суворова біля Олександра зупинилась патрульна машина. З неї вийшли троє копів та у грубій формі погукали чоловіка, після чого наблизились, почали штурхати і повалили на землю. Коли Олександр упав, поліцейські стали наносити удари ногами йому по тілу та голові.

Це все бачили діти, які грались на дитячому майданчику поблизу перехрестя. Малеча була просто шокована ситуацією і підбігла до знущальників. Копи, нічого не пояснюючи, сіли у автівку і рушили геть. Олександр у супроводі близько десяти дітлахів прийшли до приватного будинку депутата і покликали його на вулицю.

Як зазначив Михайло Демченко, місцевий житель ледве тримався на ногах та був весь у крові та слідах бійки. Депутат одразу ж викликав швидку і поліцію. Медики госпіталізували громадянина до обласної лікарні. А наряди поліції які прибули за викликом, пояснювали ситуацію іншим чином і заперечували побиття. Мовляв, що чоловік був на підпитку і сам наніс собі тілесні ушкодження. 

Наразі, депутат чекає пояснень від керівництва патрульної поліції. Про подальший розвиток подій - читайте у наступних публікаціях. 

Прочитано 5022 разів
Оцініть матеріал!
(5 голосів)

Коментарі  

0 #1 Toxa 19.10.2017, 12:38
Клоуны
Цитата

Додати коментар


+