Представники ОСББ Кропивницького просять збільшити співфінансування з бюджету міста. ВІДЕО

Четвер, 08 лютого 2018 14:16

Вчора, під час постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства жваво обговорювалась програма сприяння створенню та підтримки функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у дії. Представники ОСББ міста ще раз наголосили на тому, що їм потрібна допомога. Але за словами громадян, управління ЖКГ не дослухається, та навіть ігнорує їх прохання та пропозиції. Адже, більшість багатоквартирних будинків дуже старі і потребують термінового ремонту. Жителям приходиться миритися з небезпечною електропровідною системою, з рухлими стінами та заржавілим водопроводом. Члени комісії житлово-комунального господарства вчергове намагались критикувати такі звернення громадян, але представник РПЛ, помічник депутата Рафаеля Санасаряна Марина Осіпова звернулась до присутніх і закликала як найшвидше допомогти місцянам.

“Ще у 2016 році, активісти міста, депутати, завідуючі будинків та члени Радикальної Партії ініціювали та спільно розробляли Програму співфінансування ОСББ. Вважаю, що якщо зараз міська влада піде на компроміс та допоможе жителям ОСББ відремонтувати і довести до ладу свої будинки за рахунок міського бюджету, то у майбутньому це піде тільки на користь місту. Люди протягом багатьох років сплачували кошти в ЖЕО, але майже нічого корисного не отримували. Вважаю справедливим віддати людям у самостійне утримання вже відремонтовані будинки. Адже навіть, у законі прописано, що держава має брати на себе відповідальність за ОСББ і співфінансувати їх"

Члени комісії вирішили перенести розгляд цього питання на наступну комісію у понеділок та потім затвердити зміни до програми з усіма недопрацюваннями.

 

Медіа

Прочитано 852 разів
Останнє редагування Четвер, 08 лютого 2018 16:30
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+