Олег Ляшко пропонує жорстоко карати за розкрадання мільярдів на ремонтах доріг. Відео

Середа, 18 квітня 2018 14:48

Заборонити ямковий ремонт та почати масштабне відновлення українських доріг вимагає від влади лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Політик продемонстрував у парламенті фотографії доріг з різних куточків країни, які викладають у соціальних мережах обурені українці.

"Хочу, щоб вся країна бачила, якими фотографіями доріг діляться українці у Фейсбуці. У ямі, що на дорозі на Полтавщині, стоїть голова Лубенської районної ради. На ремонт доріг в Полтавській області минулого року було виділено 300 мільйонів гривень. В Миколаївській області на ремонт доріг було виділено 800 мільйонів гривень. У ямі на дорозі до Миколаєва може розміститися на пікнік вся сім’я, ще і корів можна туди всунути. Дороги до Маріуполя взагалі немає. Ми говоримо, що це Україна, але місто знову залишається відрізаним, бо щоб добратися до нього, треба мінімум 5 годин по тих колдойобинах. І так – у всіх областях", - обурювався політик.

Олег Ляшко пропонує жорстоко карати за розкрадання мільярдів на ремонтах доріг.

"Скільки можна лапшу на вуха вішати та щороку закопувати мільярди в ямковий ремонт? Потім люди на гробки доїхати не можуть, а коли їдуть по тих ямах – клянуть все на світі. Ми вимагаємо заборонити ямковий ремонт, а в ті ями закопувати тих, хто організовував ремонт доріг, починаючи від керівника ремонтної дільниці до всіх, хто ремонтував ці дороги. Їх треба закопати і зверху асфальтом закатати. Хочемо нормальні дороги – має бути найжорсткіша відповідальність за ями та за розкрадання. Доріг немає, а маєтки, як гриби після дощу ростуть. І мільярди крадуть з кишень українців", - зазначив Лідер Радикальної партії.

Медіа

Прочитано 378 разів
Останнє редагування Середа, 18 квітня 2018 15:08
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+