Олег Ляшко: "Пальмова олія викликає рак та онкологічні захворювання". Відео

Четвер, 05 квітня 2018 09:45

Олег Ляшко переконав аграрний комітет підтримати його законопроект про заборону використання пальмової олії у продуктах харчування, у першу чергу – у молочці. Політик наголошує: бореться за це, щоб зберегти здоров’я українців і повернути корову в село.

«Єврокомісія заборонила використання пальмової олії в харчових продуктах. І я рекомендував би вам почитати висновок комісії, де чорним по білому написано, що пальмова олія викликає рак та онкологічні захворювання. Чому ми маємо брати зобов’язання травити наших людей, коли це заборонено в Європі? Вони продають маргарин по 8 гривень, а заробляють на українцях і труять українців», - зазначив Лідер Радикальної партії.

На переконання Олега Ляшка, ініційований ним законопроект дасть можливість селянам більше заробляти, відновить поголів’я великої рогатої худоби та суттєво покращить стан здоров’я нації.

«Ключове – це відновлення тваринництва в селі. Тому що коли альтернатива українські корові - пальмова олія, то нехай її їдять ті, де вона вирощується. І головне, щоб українці не труїлися». Крім того, Олег Ляшко пропонує драконівські штрафи за для тих, хто труїть українців неякісними продуктами харчування.

«Мільйонні штрафи, адміністративна відповідальність, а якщо продовжують порушення – то кримінальна відповідальність. Тому що коли людина з онкологією потрапляє до лікарні, потім здоров’я їй ніхто не верне. Тому той хто довів до онкології повинен сісти в тюрму, щоб більше ніхто не труїв людей!», - обурювався головний радикал країни.

Медіа

Прочитано 623 разів
Останнє редагування Четвер, 05 квітня 2018 10:01
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+