Олег Ляшко: Моя мета – сильна країна. Відео

Середа, 11 липня 2018 11:30

Мета Радикальної партії - сильна країна, відновлення економіки і добробут кожної української родини. Про це з трибуни Верховної Ради заявив Олег Ляшко.

Політик переконаний, що без відновлення сильної вертикалі влади навести порядку неможливо.

"Ми пропонуємо закон про вибори на пропорційній основі, ліквідація мажоритарки, закон про процедуру імпічмента Президента України, закон про створення ТСК Верховної Ради, новий склад ЦВК, скасування депутатської недоторканності, зміни до Конституції, які прибирають дуалізм у владі, скорочення чисельності депутатів до 250, ліквідація посади прем'єр-міністра України, скорочення чисельності міністерств до 10-12, відновлення керованості країни через відновлення вертикалі влади та підконтрольність влади народу. Ось що треба українцям. Це грунт для економічного зростання та відновлення країни", - наголосив лідер РПЛ.

Народний депутат зазначив, що саме діюча владі відповідальна за те, що україні не бачать майбутнього в рідній країні.

"Ми пропонуємо новий економічний курс, пакет політичних змін, який дасть майбутнє країни, порятує від анархії, безладу та дасть можливість кожному українцю заробляти і жити в рідній країні. Я прошу підтримати наш план. Моя мета - мир в Україні, порядок, добробут кожної української сім'ї, процвітання, відновлення економіки та сильна країна", - підсумував Олег Ляшко.

Медіа

Прочитано 504 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+