Олег Ляшко: Інтереси селян важливіші за міжнародні угоди. Відео

Середа, 24 січня 2018 10:58

Про це заявив Олег Ляшко на сесії ПАРЄ. Політик прибув до Страсбургу у складі української делегації, щоб відстоювати національні інтереси України.

«Ми повинні захищати право українців на роботу, зарплату, можливість реалізувати у ЄС свою продукцію, а не сировину. Зараз починає діяти заборона на продаж селянами молока. Бо, бачите, воно комусь не підходить по стандартах якості. А ми хочемо, щоб наше молоко пили не тільки в Україні, а й у Європі. Щоб українські посадовці пишалися не тим, що європейські країни печуть хліб із нашого зерна, а тим, що європейські країни їдять український хліб та іншу нашу продукцію. Чим більше ми її продамо, тим більше приведемо валюти, створимо робочих місць для українців і піднімемо зарплати. Оце і буде перемога України»

Ляшко переконаний, що пошук нових ринків збуту для української продукції – одне з найважливіших завдань влади.

 «Ми тут, у ПАРЄ, щоб рубати вікно не тільки у Європу, а й по всьому світу. Ринки Азії, Африки, Канади та Америки та інші можливості приводити в Україну ресурси та робочі місця для наших людей»

Лідер Радикальної партії хоче змусити європейців рахуватися з інтересами українців та спілкуватися з нашою державою на рівних.

 «Україна – найпотужніша країна з величезним потенціалом. З нами можна мати справу, але і говорити треба на рівних, а не принижувати подачками. Досить побиратись! Досить прикидатись жебраками, яких не любить ніхто!»

Медіа

Прочитано 501 разів
Останнє редагування Середа, 24 січня 2018 11:04
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+