Найзатребуваніша професія на Кіровоградщині: роботодавці готові платити до 16 тисяч гривень

Середа, 08 січня 2020 16:45
Найзатребуваніша професія на Кіровоградщині: роботодавці готові платити до 16 тисяч гривень Фото: https://ternograd.te.ua/

На Кіровоградщині найзатребуванішою спеціальністю є професія водія. Про це mandarin-news повідомили в обласному центрі зайнятості.

Роботодавці області потребують 85 водіївавтотранспортних засобів, 4 керманичів навантажувачів та1 майстра виробничого навчання водінню.Їх готові взяти на роботу такі підприємства, як ТОВ «Екостайл», ПРАТ «Кіровоградобленерго», ПП «Олікс», ТОВ «Украгроком», Світловодське міське комунальне підприємство «Комбінат комунальних послуг», Новокостянтинівська шахта державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» та інші.

Роботодавці Кіровоградщини готові платити водіям за роботу від «мінімалки» до 16 тисяч гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж.

Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області.

Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, – наголосили у відділі організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського ОЦЗ.

Прочитано 761 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+