Ховала обличчя: у Києві заарештували дівчину з Кіровоградщини, підозрювану у резонансних вбивствах неповнолітніх (ФОТО)

Четвер, 09 січня 2020 09:20
Ховала обличчя: у Києві заарештували дівчину з Кіровоградщини, підозрювану у резонансних вбивствах неповнолітніх (ФОТО) Фото: https://stopcor.org/

Шевченківський райсуд Києва арештував підозрюваних у вбивстві двох дівчат на Подолі, серед яких – 19-річна жителька Кіровоградщини – на 2 місяці без визначення розміру застави. Про це з посиланням на пресслужбу прокуратури Києва повідомляє mandarin-news.

Дії 34-річного чоловіка та його 19-річної спільниці кваліфіковано за п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, – наголосила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

За вчинене підозрюваним загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Обидва підозрюваних відмовилися від спілкування з журналістами і ховали обличчя. Вони надали певні покази, але правдивість цих свідчень слідство має перевіряти слідчим шляхом з урахуванням результатів експертиз, у тому числі судово-медичних щодо характеру та локалізації ушкоджень, отриманих потерпілими, – підкреслила Надія Максимець.

Нагадаємо, у скоєнні злочину підозрюють 19-річну Єлизавету Бершацьку родом із села Липняжки Добровеличківського району Кіровоградської області та раніше судимого 35-річного Сергія Ксьондзика із села Любитів Ковельського району Волинської області.

Прочитано 2037 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+