Найбільше теплогенеруюче підприємство Кропивницького отримало номінацію на газ на добу

Четвер, 01 листопада 2018 11:33

ВАТ «Кіровоградгаз» повідомило керівництво ДП «Кіровоградтепло» ЦНТІ УНГА та міського голову Кропивницького про те, що на листопад 2018 року теплогенеруючому підприємству підтверджено номінацію (заявлений обсяг) природного газу в кількості 41 тисяч кубічних метрів. Слід зауважити, що протягом доби 30 жовтня підприємство спожило 40 тисяч кубометрів газу повідомляє mandarin-news  з посиланням на  офіційний сайт ВАТ «Кіровоградгаз»

  «Кіровоградгаз» наголошує на тому, що отримані тепловиками номінації на листопад дозволять їм працювати лише одну добу. Між тим ще є можливість врегулювати ситуацію з постачальником газу – збільшити об’єм. «Комерційна газова доба» закінчується 2 листопада о 7.00 годині ранку.

«Кіровоградгаз» зазначає, що у разі відхилення (перевищення) фактичного споживання природного газу від підтвердженої номінації (заявленого обсягу), буде вимушене розпочати процедуру відключення котельних ДП «Кіровоградтепло» ЦНТІ УНГА – у  відповідності з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 08.12.2006р . за №1687 «Про затвердження Порядку пооб’єктового припинення (обмеження) газопостачання споживачам, крім населення». 

 

Прочитано 374 разів
Останнє редагування Четвер, 01 листопада 2018 13:24
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+