"На жаль, гривня не виглядає так гарно, як Гонтарева" - Олег Ляшко. Відео

П'ятниця, 16 березня 2018 08:31
Знецінення гривні у 4 рази та зубожіння українців – головні «досягнення» Валерії Гонтаревої на посаді голови Нацбанку. Так вважає лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Після звіту Гонтаревої у парламенті політик зауважив, що вона не впоралась із обов’язками, які були покладені на неї із червня 2014 року, а також нагадав, що він єдиний народний депутат, хто не голосував за її призначення.
 
«Всі українці мають змогу переконатися, що за 10 місяців відпустки Гонтарева чудово виглядає. На жаль, не так чудово виглядає гривня, за стабільність якої вона мала честь відповідати і з цим не впоралась. На момент її призначення курс гривні до долара був 11,8. Сьогодні, коли вона звітує про свої успіхи, курс гривні до долара перевалює за 26. А бували моменти, коли був і за 30 з «гаком». Тобто, з конституційним обов’язком забезпечення стабільності грошової одиниці вона не справилася», - обурювався головний радикал країни.
 
За провальну політику Нацбанку Гонтарева має вибачитись перед українцями, переконаний Ляшко.
 
«От про що ви мали вийти і сказати: «Мільйони українців, вибачте мене, що в результаті моєї політики у вас в 4 рази знецінились зарплати та пенсії і я не виконала те, що обіцяла вам, коли мене тут призначали!»
 
Треба міняти не тільки керівника Нацбанку, а й грошово-кредитну політику держави, переконані в Радикальній партії.
 
«Щоб Національний банк проводив політику, в результаті якої національна економіка та національний бізнес розвивалися, а заощадження громадян України збільшувалися – команда Радикальної партії запропонувала зміни до Конституції. Ми пропонуємо покласти на Нацбанк обов’язок сприяння інструментами грошово-кредитної політики економічному зростанню та працевлаштуванню українців», - зазначив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Медіа

Прочитано 602 разів
Останнє редагування П'ятниця, 16 березня 2018 08:50
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+