На Кіровоградщині «влаштували» підозрюваного у вимаганні ексначальника Одеського СІЗО (ВІДЕО)

П'ятниця, 06 березня 2020 16:00
На Кіровоградщині «влаштували» підозрюваного у вимаганні ексначальника Одеського СІЗО (ВІДЕО) Володимир Шевченко, ексначальник Одеського СІЗО. Фото: Слідство.Інфо

Ексначальника Одеського СІЗО Володимира Шевченка, підозрюваногоу вимаганні грошей із підсудних, призначили інспектором охорони у Кіровоградській області управління Державної кримінально-виконавчої служби.Про це з посиланням на Слідство.Інфо повідомляє mandarin-news.

Володимира Шевченка звільнили з посади начальника Одеського слідчого ізолятора 10 лютого цього року. Втім, уже невдовзі Південне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції призначило його інспектором охорони в сусідню, Кіровоградську область.

Володимир Шевченко підтвердив, що зараз працює на Кіровоградщині, однак від коментарів відмовився.

Звільнення Шевченка з посади начальника Одеського СІЗО сталося за наслідками розслідування команди “Слідство.Інфо”, про що особисто заявляв заступник міністра юстиції Віталій Василик. Ексначальника Одеського СІЗО, до слова, звинувачують у корупції. За версією правоохоронців, майже шість років тому, коли Шевченко був начальником Ізмаїльського СІЗО, він вимагав від ув’язненого тисячу доларів. Його справа нині слухається в суді.

Медіа

Прочитано 956 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+