На Кіровоградщині вбили члена виборчої комісії

Понеділок, 25 березня 2019 13:00

22 березня мешканка с. Рівне Кіровоградської області  виявила у спальній кімнаті власного будинку труп свого чоловіка, який перебував членом ДВК  (представник кандидата в Президенти України Гриценка А.С.).

Про це повідомляє mandarin-news із посиланням на власні джерела в поліції.

Працівники поліції прибули на місце події і встановили, що в одній з кімнат житлового будинку знаходиться труп у положенні «лежачи на животі». Під час огляду судово-медичним експертом було виявлено 11 ножових поранень. З домоволодіння викрадено системний блок від комп’ютера, закордонний паспорт на ім'я дружини потерпілого, грошові кошти у сумі 10000 грн та мобільний телефон.

Під час проведення слідчих (розшукових) заходів працівники поліції встановили, що напередодні смерті чоловік розпивав алкогольні напої разом зі своїм колегою, який також працює кочегаром місцевої школи. Під час опитування він зізнався у скоєному та розповів, що разом із потерпілим розпивав спиртні напої. Через деякий час між ними виникла раптова сварка, яка переросла в бійку. Аби приховати свої дії, нападник зімітував напад на потерпілого з пограбуванням, для чого забрав із домоволодіння потерпілого зазначені вище речі та ніж.

Йому було оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого п.6 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів) і затримано в порядку, передбаченому ст. 208 КПК України.

Прочитано 1707 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+