Медикам з Бобринецької лікарні вручили ключі від новеньких квартир

Понеділок, 25 березня 2019 12:00

У п’ятницю, 22 березня, шість сімей лікарів та медичних сестер Бобринецької ЦРЛ отримали ключі від нових квартир. Про це інформує кореспондент mandarin-news.

 

Цю почесну місію виконав народний депутат України (фракція Радикальної Партії Олег Ляшка) Дмитро Лінько. Будинок на шість квартир було реконструйовано за ініціативи Радикальної Партії Олега Ляшка. Завдяки боротьбі Олега Ляшка, з державного бюджету, на даний об’єкт було виділено більше 2,5 млн грн. Власниками нових комфортних осель стали: Леонард Орлов – лікар-хірург, Вероніка Рапацька - лікар-рентгенолог, Наталія Ніколенко – старша медична сестра терапевтичного відділення та Тетяна Хворостенко – медична сестра інфекційного відділення.

Також, серед новоспечених господарів є й молодий лікар-інтерн, травматолог – Анатолій Крутій, який після закінчення навчання у ВУЗі працюватиме в місцевій лікарні. «За дорученням Олега Ляшка, сьогодні, з великим задоволенням, спільно з Наталією Сабліною відкрили реконструйований будинок для лікарів. Тепер, разом зі своїми дітками, вони мають власне, тепле та комфортне житло.

 

 

Звичайно, нам дуже хочеться, щоб такі будинки відкривались щодня по всій країні, але поки це відтворити в реальному житті дуже важко.Я можу сказати з упевненістю, що наша команда зробить усе можливе аби в кожному селі та районі залишались працювати ФАПи та лікарні. На сьогоднішній день, в лікарнях країни величезний кадровий дефіцит, який спричинений відсутністю житла для молодих лікарів. Держава повинна дбати про своїх громадян і забезпечити їм нормальне життя, а не виживання!, - говорить нардеп Лінько.

 

В свою чергу, тепер вже мешканці нових квартир, подякували Дмитру Ліньку та команді Олега Ляшка за такий подарунок і запевнили, що працюватимуть з відданістю обраній праці та розумінням проблем кожного пацієнта.

 

 

Прочитано 668 разів
Останнє редагування Понеділок, 25 березня 2019 15:33
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+