На Кіровоградщині триває процес децентралізації

Четвер, 25 жовтня 2018 12:38

У Петрівському районі планують створити першу ОТГ  - повідомляє mandarin-news з посиланням на Кіровоградське регіональне відділення АМУ

Селище міського типу Петрове виступило із ініціативою створити ОТГ. Після проходження  процедури  проведення Громадських слухань та затвердження відповідних рішень , селищна рада направила листи -  запрошення усім територіям , які мають увійти до потенційної ОТГ. Це було у грудні минулого року. Після тривалого очікування виявилось, що готовою до реформи в районі, окрім Петрового,  є лише одна сільська рада -  Водянська. Тож створити ОТГ вирішили саме в такому форматі.

 Відповідно до даних сайту rada.info на території Петрівської селищної ради проживає 7593 осіб у Водянській сільській раді  - 344 особи.

До потенційної ОТГ мають увійти  селища Петрове, села Олександродар, Новомануйлівка, Покровка, Водяне , Маловодяне , Сабадашеве.                                                                Адміністративним центром  майбутньої ОТГ стане селище. Петрове, як і передбачає Перспективний план.

Прочитано 746 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+