Кропивницькі рятувальники переконували перехожих дотримуватися правил пожежної безпеки

Четвер, 25 жовтня 2018 11:54

24 жовтня у мікрорайоні «5/5» працівники Управління ДСНС в області пропонували кропивничанам замислитись, чи безпечна їхня оселя в протипожежному відношенні, чи розуміють їхні діти важливість відповідальної поведінки, чому повсякчас виникають пожежі в житловому секторі й екосистемі та як можна запобігти знищенню вогнем приватного чи державного майна, а також природних систем – повідомляє mandarin-news з посиланням на прес-службу У ДСНС в області.

Рятувальники радили пильно стежити за роботою побутових опалювальних пристроїв на кшталт котлів, обігрівачів, камінів, а також грубок та печей, якщо вони використовуються в оселях або в дачних будинках. Також громадян просили висловити свою думку щодо звички деяких господарів спалювати листя, сміття тощо.

Крім того, громадяни почули правила поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни та застереження щодо збирання та вживання дикорослих грибів.

Усе почуте громадяни можуть закріпити в пам’яті завдяки листівкам тематичного змісту, які рятувальники завжди роздають під час профілактичних бесід.

ФОТО прес-служба У ДСНС в Кіровогрдській області

DSC_2841.JPG

DSC_2856.JPG

DSC_2872.JPG

 

Прочитано 524 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+